kemana aku selepas nie???


aku ngah pening nie..huhuhu..ngah pening nak sambung degree nanti kat mana...dah la nie time kerja..aku leh ym ngan nor member aku kat msi...discuss nk p mn nanti sambil servey kat tenet subject yang unikl mfi,iprom n miat offer..mula2 mmg kitaorg planning nk iprom coz da senior a.ka kak lah ajak sambung sana...senior nie pun satu course ngan kitaorg...aku pun fikir ok gak..then aku tgk la course pe y da kat iprom tue..skali course engineering of product design la..semestinya aku x nak coz aku mmg nak lari dari design...huhuhu...dah x sanggup aku nak melayan segala bagai anak beranak design nie..poning kepala aku...walaupun course nie leh mendatangkan fulus yg banyak time kerja t,aku mmg x sanggup....huahuahuahua...pastu aku pun try ushar course yang da kat mfi n miat lak..dulu aku da gak planning nk sambung kat mfi,tp masalahnyer org kata kat mfi ni kena apply awal n susah nak dapat..huhuhu...then tetiba rasa study sal pesawat pun k gak kan..hahaha..aku pun p ushar miat lak..da la 1 course yg aku rs leh bawak..bachelor of aircraft engineering technology mechanical,nie la course y aku kata tue..hahaha...so,aku rasa peluang tuk aku masuk miat adalah amat cerah..hahaha....tapi tak sure lagi...insyaAllah lau x da pape aku akan sambg study kat miat..tapi kot2 ada halangan,aku p masuk msi jer la..senang citer..hahaha..

contengan asal,
greaTroublemaker

1 comments:

sciatic said...

hahahaha...
apelah tp pstikn unikl gak coz klu ipta kne amek muet..hahaha