seminggu@mset


ari khamis ari tue genaplah seminggu aku praktikal kat mset nie..walaupun dah seminggu aku 'kerja' kat mset nie,perasaan neves setiap kali nak datang kerja x pernah hilang..pelik tul..nak kata kerja aku berat kat sini tue x da la..setakat ari nie aku just convert hardcopy detail drawing ker autocad jer...ari2 duk depan pc duk ngadap menda alah nie..lau bosan aku leh on9..hahaha..kat sini semua pekerja bebas untuk meng'on9'kan diri masing2..tapi make sure kerja kena siap la..bos kat sini pun sporting jer..hahaha..yang penting boss aku still muda n bujang..hahahaha..aku igt mula2 dulu kerja aku y paling teruk..tapi lepas ym ngan farid n cibob,baru aku taw yang kerja2 diaorg lagi teruk..farid siap nak tukar tempat praktikal lagi..yang cibob lak leh supervisor cina..sib baik dia nie bukan jenis baran..lau tak,tak taw la jadi pe..lps dgr citer farid n cibob,aku rs bersyukur sgt2 coz kerja kat mset nie..walaupun elaun x da sesen pun,x kisahlah..asalkan x bg aku putus nyawa ngan kerja2 mengarut..hehehehe...seminggu sudah lepas...15 minggu masih menanti..ahaks...

contengan asal,
greaTroublemaker

1 comments:

sciatic said...

huhuhu kje bek2 ea