selamat hari radio...


09.09.09
selamat hari radio semua...hahahaha...aku sebagai pendengar radio yg setia nk wish happy radio day kat semua..hahaha..cam poyo jer..aku tumpang bangga gak la ckit2..urm..kat opis ari nie still x da kerja byk sgt..ari nie aku just tolong nisa ckit..ckit jer pun aku tlg..pastu aku terus mengonline kan diri aku..update tue la..update nie la..ngantuk pun da gak ckit..sedar x sedar dah 2 bulan aku praktikal..cam sekejap la plak...hahaha..mula2 dulu kemain jer kata lama...hahaha..minggu depan dah nak raye...tapi aku lum p shopping rayer lagi..huhuhu..xda masa la nk p shopping...kerja ari2 balik kul 4ptg..tue x campur lagi ari sabtu pun kerja gak..huhu..aku igt nk p shopping kat kuantan ngan kakak n sepupu aku...tue pun lau mrs khatijah bg la..tapi rasanyer cam x dapt jer..huhuhu...tue la,ari tue p kl x mo beli trus..padan muka sendri..

ni la kerja yg aku wat..haha

contengan asal,
greaTroublemaker

1 comments:

+betterSINGLE+ said...

mmg membangunla klu dpt pkeja mcm ko..hahahaha