aku accident!!!


ye aku accident....huhuhu...kejadian berlaku semalam on the way nak balik umah lepas bis kerja...nak kata teruk x pun coz kereta yang aku bawak x rosak or calar pun..tapi kereta yang aku langgar tue tercabut bamper belakang..huhuhu..aku x bersalah wahai tuan punyer kereta wira blue black....hehehehe...tapi nasib baik mak aku da skali ngan aku coz b4 aku balik kerja semalam dia da call aku srh p amik dia kat mydin mall coz dia beli barang2 dapur kat sana..dah la semalam traffic light wat giler..aku bleh sangkut kat traffic light nak dekat setengah jam...giler tul..sib baik aku pose..x leh nak mencarut..hahaha...walaupun sekali skali duk mencarut lam hati..nak mencarut kat luar mak aku da..skali aku mencarut dia bg penampar percuma lak kang..hahaha...masa tue dah kul 5.30ptg..aku pun pe lagi pecut la kereta semaxsimum yg mungkin..hahaha..x la laju sgt..100km/j jer...aku pun ikut la jalan depan pasaraya nirwana coz lau aku lalu ikut pengadang baru,alamatnyer aku berbuka kat lam kereta la...huhuhu...nak dijadikan cerita,aku drive la belakang kereta wira yang bakal aku langgar tue...giler punyer slow dia bawak pastu dia bg signal kiri..aku pun pe lagi nak amik peluang la potong kereta dia tp x leh coz da kereta sebelah kanan jalan......tetiba jer dia brek mengejut...aku dah sedaya upaya membrek kereta aku..tapi terkena gak ckit..memang bad luck la...sape suruh follow dekat sgt..lain kali wat lagi ek...lepas dia bincang2 ngan mak aku coz aku mmg kelu time tue...hahaha..nak kata gabra x la kot coz b4 this aku penah langgar org tua sampai patah handle motor dia...tapi kelu coz x taw nak ckp pe..last2 aku call ayah aku gitaw...ayah aku ckp suruh settle luar jer coz lau bawak p balai polis pun mmg aku salah...hahahaha..kepada makcik yg bawak kereta wira tue,aku mintak maaf byk2 ye..selamat hari raya...maaf zahir batin..hehehe...pesanan aku pd semua,pandulah dengan cermat jiwa pun akan selamat..


contengan asal,
greaTroublemaker

4 comments:

♥ayudeadwish♥ said...

alaaa ciannyer.. takpe. tu namanyer dugaan bulan pose..len kli ati2 walaupun aku kdg2 bawak kete pon macam org gile... ngaa~~

+betterSINGLE+ said...

hahaaha pe la konie weyh..
xabis2 nk mnjahanamkn kreta mak ko..
raye kali nie mnx maaf sbotla smua2 skali..kakakaka

greaTroublemaker said...

aku dah sedaya upaya memandu secara berhemah..hahaha...mnx maaf tue wajib..hakhakhak..

NORHANIDA YAHYA said...

weh!!!
kat penang xpenah plak ko nak eksiden eh..
hahah