ari nie punyer citer


salam aidilfitri...camner rayer korang semua???hahaha....cam poyo jer...cam lah da org baca blog aku nie...huhuhu..ah,biarkan aku melalut sorg2 cini.eheh..rayer aku tahun nie biasa jer la..cam tahun yg lepas2 gak...pic rayer memang banyak tapi aku malas nak upload lagi..tp entry kali nie aku x nak citer sal rayer pun..hehehe...kisah yg aku nk citer nie bermula pada pukul 9pg td setelah aku mendapat 1 phone call dr lec aku,Encik Shahrizan...da ker patut dia nak mai visit aku kat mset nie kul 10.30pg td..siot jer rasanyer...dak2 intra lain leh taw awal2 lagi lec nak mai bila..aku nie plak bleh taw sejam b4 dia nak mai..punyer la gelabah...pastu aku gitaw la supervisor aku..dia pun terkejut coz nama dia ngan nama lec aku nak dekat samer..ahak..nama supervisor aku En.Syahrizam...tapi nak terkejut lebih2 pun x leh gak..lec tue tetap mai jugak..ahak..aku pun bg la logbook aku yg dah 3 minggu tertunggak drpd sign dia..hehee..supervisor aku da gak tanyer lau da nak kelentong pe2 yg patut tuk nampakkan skit aku nie pekerja yg berdedikasi..aahahahaha...baik punyer supervisor...aku suka...lam kul 11pg cik jang(Shahrizan) pun sampai..aku pun bawak la dia naik opis...lepas kenalkan cik jang ngan supervisor aku n ckap sikit2 ngan aku n supervisor lam bilik meeting,kitaorg pun p melawat projek kapal damen jap..time nie mmg supervisor aku yg byk ckp..aku just duk tepi cik jang angguk2,geleng2 jer...hahahaha...lam sejam gak kot,pastu cik jang pun balik...punyerla aku gabra,takut nyer pasal..padahal x da pape pun..cik jang n cik syahrizam memang terbaik lah!!!hehehe....ibu lak cam taw2 jer aku happy ari nie...dia nak blanja kitaorg(nisa n faiz) lunch mkn nasi kukus paka kat food court mydin mall....hahaha..mkn free lagi..ibu nie pekerja kat mset...pe lagi lau mkn free,rembat jer la...hehe..otw nak p mkn tue,mak aku da call..aku ingatkan sal pe,rupa2nya dia nampak aku n kebetulan yg duk sebelah aku lam kereta tue faiz..dia igt aku p dating coz dia x nampak ibu n nisa kat belakang...hahaha...punyer la kitaorg gelak...sib baik time dia nmpk tue dia lam kereta gak otw nak balik umah...cam2 hal tul la...tul2 happy la ari nie coz dah settle sal lec yg mai visit...skrg just siapkan report n tunggu lagi sebulan tuk abiskan industrial trainning nie...harharhar...

tenkiyu ibu...

contengan asal,
greaTroublemaker

1 comments:

nursarah87 said...

rajinnye lec pi lawat student wat l.i..huhu