kalah main ping pong!!!


arie nie x da wat pape pun....biasalah time cuti2 nie..korje melepak kat umah jer la kan..hehehe..tapi petang td aku leh p join budak2 main ping pong..aku x da la terror sgt pun..setakat nk pukul bola ping pong tu pe yg susahnyer...hahaha..niat aku nk p jalan2 jer..skali tertgk da budak2 ngah main ping pong..aku p la ushar..sajer wat menyibuk..hehehe...skali budak2 tu ajak lawan la..aku pe lagi,bg tidakmenjatuhkan maruah aku,hahaha..aku main jer la..seb baik x lah kongkang sgt aku main.hehehe...boleh tahan gak la main ping pong nie..leh kuar peluh..mengah pun da gak sikit..hehhee..time main nie,budak2 tu srh la aku kira point..aku pun ngan selambanyer kira la point ikut point badminton nyer...hahahaha..skali salahla...badminton ngan ping pong lain..hahahaha..aku mn taw..badminton nyer aku taw la...lawan punyer lawan..akhirnyer tertaballah aku kalah..hahhahha..kalah ngan budak2 lak tu...tak kisah lah kalah pun..yg penting diorg kata aku best..hahaha..nie budak2 tu y kata..bukan aku kata..hahahahaha....lain kali lau x da kerja aku dah leh join group budak2 nie..main ping pong..hahahahah...

(nie lah budak yg telah menewaskan aku)

3 comments:

sciatic blurr said...

aiyak nabila..pelako..sme nk bantai sme ngn badminton..huhu..ko kne blenja dak tuh mkn..loan kn dpt 4500 bln neyh..lalala~

grea troublemaker said...

hahahhaha...diaorg yg patut blanja aku la...penat main ngan dak2 nie..vitamin terlebih tul..huhuhu..

AYONG said...

klah penuh bermaruah x pe.... jgn give up nak men ngan dak2 tue lagi.... bleh bakar lemak skali.
hehehehehe

p/s : fifi tipu, smalam die ckp dpt loan 4620....