holiday!!!


NO. 0845..nie lah no tiket bas aku malam nie..hahaha...x sabaq nak balik umah nie.semua dak bilik aku dah balik td.nida ngan fifi dah balik kul 12 tengahari td.x sempat pun jumpa diaorg.huhu.diaorg da bg msj suh jaga bilik lelok..apadaa suh jaga bilik...haru tul punya member.dak zatil pun dah balik td.sekarang aku jadi pemilik tunggal bilik nie bersama ayong...hahhaa...tuk ari nie jer la,coz mlm nie aku balik..hahha...b4 balik td aku p dobi ngan ayong..rancangan asal nk p sewa kereta tp da hamba Allah ni baik hati kasi pinjam motor dia.so,pe lagi,rembat jer la..hehehe..semua kerja pun dah di 'settle' kan b4 aku balik nie.azab gak la nk settle kan semua kerja..nie la padahnye wat kerja last minit.tobat tak mo wat dah tuk minggu nie.minggu depan wat balik..hahahha...nak wat camner dah jadi tebiat wat kerja last minit.kata org melayu.camni la.hahaha...klah,tuk semua member-member,happy holiday....adios...

p/s : long ngan kiko,sila bersedia ngan 2 mangkuk cendol selepas cuti nie..hahahhaa..

2 comments:

AYONG said...

aku juzt nak pesan...

jgn ko baak blik sevbarang virus2 yg x berkenaan...

aku ingin sihat senatiasa....

BUAT OWANG2 KAMPUNG, SELAMAT BERCUTI...

kim salam kat owang2 kampong ko

juga x lupe buat long ngan kiko... jangan la wat2 lupe plak.. perjanjian yg mesti dituruti.....

hehehehehehe

sciatic blurr said...

pssssssssssss...
blk umah tuh kunci bilik ke x??
kang jd miskin lak kite sbilik...
tv tuh yg pnting..
hahaha..

nyway bcuti tu leklok ye..
ckp2 la jhnamkn kete mak ko..
hm ag 1..
nnt jgn lpe wat blk kopok lekor ye..
hahaha...