ni first entry tok hari ni....
n maybe yg terakhir tok bulan febuary ni...
nnti kalau pnjang umo..
kite jumpe lagi bulan mac ni...
ehehheheh...
tok kawan2 aku...
mesti aku nnti rindu kat korang...
harap2 korang pon rindu kat aku jugak..
hehehhe...
aku de message tok kawan aku...
beep beep beep...
bunyi mesagge..
selamat bercuti pade yg bercuti....
jage diri bebaik tau semua..take care ur self....
dikesempatn ni gak...
aku nk minta maaf if aku aade wat salah kat korang....
aku ni memang jahat sebenarnye..
degil, gile2 kadang2 otak nye..
hahahhaa...
cepat marah+cepat taouching+suke touching sdirik...
pelikkan aku ni..
hehhehehe...
aku nk minta maaf if aku ade:-
lukekan hati korang..
cari pasal ngan korang...
membebel yg tak gune kat korang...
wat korang marah...
wat korang bengang..
wat korang naik angin..
wat korang tension...
maybe ade yg dah menyampah kat aku..
marah gile kat aku..
maybe benci pown ade gak...
tp walau camne pon..
aku minta maaf la kat orng2 yg aku wat salah tu..
orang-orang???
ramainye yg aku kaco....
hehehehehhe..
sowi sangt..
kalau x boley maafkan tak pe...
kalau senyap jerk tak de feedback tu..
x de ckp pe2 pown kat aku..
tu mesti marah btol tu...
tp aku faham....
itu terpulang kat individu..
acctually memang aku adae wat kot semua tu:((:((
naseb baik aku tringat nk post ni semua..
sblom aku cuti lame...
huh!!!
walaucamne pon aku tetap sayang kawan2 aku...
hehehhehe...
aku hrap mase cuti ni aku..
le lupekan semua yg tak best..
berlaku sblom ni..
aku dah tak nk ingt semua yg tak besh2 la...
naik cuti aku dah tak mo ingt..
never...!!! tak besh gile....
aku nk buang semuanye...
nk tnye ckit kat kawan2...
kawan2 sayang aku tak???
hehhehehe...
ni jerk yg aku nk ckp sblom aku cuti lame...
ok moge jumpe lagi..
di next post aku....
insyaAllah....
bubye semua...
aduh sedey la plak...
sob,sob,sob
c u next time...
happy holiday..
happy everyday....
ahahhaha....

2 comments:

Anonymous said...

hahahahaha....memang touching gle ayat ko..
bleh bergetar jiwa ni..
huhuhuhuhu

rajin2 la mengupdatekan nye...
selamat cuti, jgn balik dengan sebarang virus...
hahahahaha

p/s: aku sangat SAYANG kawan2 aku selamenye :p

sciatic blurr said...

cit nabil wat ayt sdey la..
huu
hm wei ak xnk jd AHLI LANUN ko..
ak just nk follow ko..
hahahaha..
aparah.
p kcu bedah lak..