miss my family like orang gilak..


salam...sesungguhnye aku miss my family like org gilak skrg nie...huhuhuhu....lau ikutkan ati aku yg kecik nie nk jer aku balik umah semalam..tp apekan daya,final year project aku tersgtlah byk lagi nak kena siapkan...huhu..tambah2 lagi skrg nie kan cuti sekolah..so,semua adik bradek aku dah bersantai kat umah kecuali aku..huhu..

leh aku bayangkan lau aku da kat umah skrg nie mesti aku ngah duk lam bilik sambil lepak+borak mengong2 ngan achik..ngan along aku skrg nie pun cam dah agak kurang ngam skit sejak2 dia dah kerja nie..ntah la lau nie just perasaan aku jer...maybe dia penat kot...lau dia call aku pun mesti da hal yg dia nk tanye..nak berborak kosong cam dulu tue,aku rasa dah jarang sesangat...skrg nie pun dia dah moody jer selalu..mmg la dia dr dulu moody jer..tp skrg cam bertambah2 plak moody dia..cam tadi,aku call dia nak berborak,tapi xsampai 5minit aku dah xda idea nk cakap pe,trus aku srh panggilkan achik..ngan achik aku leh jer nak bergayut sehari semalam..sampai bis kredit aku duk bergayut ngan dia tadi...along aku skrg nie pun dah jadi mata duitan dah..semua menda asyik pikir duit jer..yang aku taw,dulu aku sorang jer yg mata duitan nie..camner dia lak yg leh berjangkit..adik aku yg last skali standard la aku cakap ngan nada yg kasar ckit coz dia nie gediks terlebih kapasiti..hahaha...mr. nasrun n mrs.khatijah cam biasa la,tiap2 minggu mesti aku call nyer...

dah la td aku frust coz dah terlepas 1000 terawal pembeli novel versus tuk dapatkan tanda mata dari hlovate..bleh plak achik aku tanye 'pandai ker makhluk tuhan hlovate tue melukis???'..hahahha..entah2 hovate p copy pic kat mn2 ntah..siot jer..haha..tapi,maybe gak kan..so abaikan jer tanda mata tue..dapatkan je versus!fullstops.

contengan asal,
greaTroublemaker

2 comments:

TARANTULAH said...

hail sori lama xkomen disini

syafiq_ilham said...

hahahaha along mata duitan :)
along moody betul ;)