msi dilanda bencana alam???


salam...mesti terkejut kan ngan tajuk post kali nie..aku pun x taw la betul or x coz aku x da kat msi skrg..tp berdasarkan pic kat facebook dak msi cam btul..agak teruk gak la keadaan msi skrg nie..dgr citer workshop ditutup selama seminggu...camner la dak2 yg nk siapkan fyp..kedai makn sila 0 sila ngan junjung kat dpn msi pun bis jahanam..tapi syukur la x da kehilangan nyawa...huhuhu...korang tgkla pic yg aku amik dr facebook Syauqi Cool nie..

motosikal pun leh terbalik

sila o sila pun ranap

nie pintu masuk workshop

teruk kan..

tiang letrik pun bleh tumbang

pintu gerbang nie dah 2 kali terbalik

contengan asal,
greaTroublemaker

5 comments:

+betterSINGLE+ said...

g la tgk kt blog aku..
ad gak post sal neyh..
kat flickr ak pon ad smua pic..
kt blog-link ats(flickr)..
g la tgk

NORHANIDA YAHYA said...

betul2 wei..
petang tu angin kuat gile sampai ktorang xpyh tutup tingkap..
die da ttutup sendiri wei!!!!

NORHANIDA YAHYA said...

betul2 wei..
petang tu angin kuat gile sampai ktorang xpyh tutup tingkap..
die da ttutup sendiri wei!!!!

♥ayudeadwish♥ said...

adekah tu tanda2 yang kita ni da dkat ngan the end of this world?...bumi kita ni da tua♥

meNtibAng said...

wahh..nie kena tsunami ke pe nie...huhuhuhuh