seminggu@msi


salam...lamanyer aku x update ini blog..dah bersawang rupanyer..hahahaha...actually,aku baru jer sampai umah semalam dari msi..aku p tuk hantar report n present for INTRA..nak settlekan semua tue sebenarnye sehari jer..tapi aku stay kat sana agak lame la jugak..lebih kurang seminggu..huhu..plan asal seminggu aku kat sana nak p bergumbira ngan member2 aku kat langkawi pas diaorg bis exam...tapi biasalah,manusia nie just leh merancang..yang menentukan segala2 nya Allah yg Esa..plan semua tue x jadi coz x cukup pengikut....hahahaha...x pe la,maybe x da rezki..haha..so yang tinggal just 3 org jer..3 org pun jadila..kitaorg just p jenjalan kat penang jer..p ushar2 pulau jerejak..p shopping kat night market batu feringgi,p karaoke p tgk wayang 2012..cam2 la..walaupun just 3 org,tp still enjoy cam da 10 org...hahaha...tue jer xtvt aku n diaorg b4 diaorg nk p INTRA tahun dpn..aku lak insyaAllah akn pecah kepala ngan final year project bila masuk sem baru t...huhuhu..so kengkawan,wish me luck 4 fyp..huhuhu..TAKUT!!!



contengan asal,
greaTroublemaker

4 comments:

+betterSINGLE+ said...

buatlah fyp dgn penuh smngt..
huhu

farahadilah said...

xajak aku pun nk g jugak!!!!!

greaTroublemaker said...

hahahaha....bg la semangat yg bersemangat ckit cik fifi ooiii..hahahah

awat x habaq awai2 cik farah ooi..haha

ali said...

good luck...