my schedule...


dah nak masuk 2 minggu aku menjalani cuti sem4 nie..sepanjang nie gak aku hanya berada di rumah aku yang terchenta nie tanpa membuat ape2 pekerjaan yang boleh menambahkan pendapatan aku..hehehhehe...sebelum cuti dulu da gak la plan nak kerja..lau nak kerja luar,kompem mak aku x kasi.so,aku plan nak kerja ngan dia..hahaha..tapi tue semua plan masuk angin kuar asap jer..balik2 umah jer,mood nak kerja terus tukar mood malas da..rutin aku sekarang nie kat umah bgun jer tdow x da menda lain akan aku wat kecuali on kan tv..hahahaha...nak tgk per pun aku x taw..tapi yang pasti tv kena on kan dulu..nak tgk citer per tu lain kira..lps dah melepak depan tv sejam dua,barulah mengambil langkah kedua untuk bergerak ke bilik air..hahaha..lepas tu br la aku mula mencari pe yang da lam peti ais untuk mengisi perut ku yang kosong..hahahaha...lepas dah kenyang aku online jap coz nak paper online la..ym aku dah x layan semenjak balik umah nie..ntah la kenapa,tapi malas bebenor nk berym nie..nak bersms pun aku malas gak..hehehehe..sowy kawan-kawan..lepas dah baca pe yang patut aku kembali lepak depan tv sehinggalah menerima phone call dari mak aku tuk temankan dia p beli barang-barang kat market...lepas dah temankan mak aku beli barang2,aku pun balik umah balik..continue tgk tv or borak2 ngan adik aku..coz kat umah sekarang just da adik aku je...tu pun x lama lagi dia kena daftar tuk ijazah luar negara tajaan jpa..lepas tu membusuk la aku sorang kat umah nie..huhuhuhu...dalam kul 5p.m plak aku n adik aku p la tolong mak aku kejap..hehehehe....baik x???lepas tu balik umah tuk tdow la plak...beginilah schedule aku setiap hari..hehehe...kalau korang mesti bosan kan,tapi bagi aku x da la bosan sangat pun..happy jer aku lalui ari2..hehehehe...tapi yang x best nyer,ayah aku selalu call aku ari2.then,mesti dia tanye ari nie wat pe?setiapkali dia tanye tu,mesti jawapan yang samer aku bg..hahaha...mesti bosan dia dengar kan..nak wat camner,dah tu jer yang aku wat ari2..tak kisah lah,yang penting aku hepy jer..x da rasa bosan pun.agak2 dah bosan t aku tukar la schedule yang dah sedia ada nie..hehehe

contengan asal,
greaTroublemaker

6 comments:

a.b geldofg said...

bosan?
jom kita kuar jln2

SwEeTFoResT said...

hehehe..syokk owhh dok uma..dpat menembam kn diri ini..bile la sweet dpat wt cmni gak..ish..ish..

lucky said...

happy ols! :)

PHIRDOTE said...

g cat umah..
sapu sampah kt uma tu
siram pkok bunga..
lap tingkap ksi bersih
ptong bawang
x buhsan la nt..hehehe
bole msukkan dlm schedule k ;p

sciatic said...

hoho..nabil..nabil..
apela..
mmg ptut omak ko xnk trime ko ghoje ngn de..
apeda..
cpt tol ubah...

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu makan kenduri kat blog gua.
Ikut baca doa lagi bagus.

Kalo nak follow pun takpa.

Blog gua tu dh tak seimbang,ramai dah berat ke belah punk.